Skip to content

Programma

Kunstfestival

Speel!

Kunstdoolhof SPEEL! verrast je met kunstinstallaties, een groen doolhof en culturele activiteiten.
Kunstinstallatie

Radio Sueño

Buitenaardse, muzikale, Freudiaanse audio-ervaring voor nachtdieren, weirdo's en plafonddienstdraaiers. Betreed de studio, ga liggen in de massagestoel en geef je over aan nachtdokter en DJ Marisol.
Activiteit

Oogstgesprek SPEEL!

Hoe maken we pioniersinitiatieven in Crossmark duurzaam onderdeel van stedelijke ontwikkeling? Pioniers en publiek met elkaar in gesprek!
Kunstinstallatie

Installatie Panorama van Tijd

De avondschemering kleurt de lucht boven het Kunstdoolhof "Speel!" Op de muren van Machinehal Backer & Rueb (Brack) komen zachte, fluïde beelden tot leven.
Kunstinstallatie

Blocks – Krijn de Koning

Het kloppend hart van SPEEL! is Blocks ontworpen door kunstenaar Krijn de Koning.
Kunstinstallatie

Een dag met de Nassaus

Speel het maliespel en kom meer te weten over het bizarre leven van de Nassaus in en bij het Speelhuis.
Kunstinstallatie

JUICE!

Wat hebben de planten in het doolhof elkaar te vertellen? Ga op zoek naar de fijnste juice en wordt schaamteloos voyeur.
Kunstinstallatie

Raamwerken

Wie was prins Filips Willem, wat gebeurde er in het Speelhuis en wat hebben we er nog van teruggevonden? Ontdek het in de raamwerken van Tom Heerschop.
Kunstinstallatie

Intertwining Weeds

Vezelhennep en wildgroei uit het groene doolhof is getwijnd met Mastbos gras. Het bestaansrecht en belang van de natuur worden ermee erkend en gerepresenteerd.
Kunstinstallatie

Vrije Vogel Vouwlab

Laat je inspireren door de groene omgeving van het kunstdoolhof, geef de vogel een wens mee voor de toekomst en voeg ‘m toe aan de vlucht vogels in de kas.
Activiteit

Mini Bieb

In de mini-bieb van Nieuwe Veste vind je allerlei leuke en spannende boeken. Elke woensdagmiddag om 15.00 uur is er voorleesmiddag.
Kunstinstallatie

Vooruit naar het verleden

Podcast over de 4 Nassau broers. Geboren in de 17e eeuw met dezelfde vader, maar elk een ander verhaal. Zij bouwden aan Het Speelhuis en aan onze geschiedenis.
This site is registered on wpml.org as a development site.