Spring naar content

Radio Sueño

Anna Verkouteren Jansen en Podium Bloos

Deze is voor iedereen die ‘s nachts wakker ligt, bang is voor het donker en piekert over de grote en kleine vragen des levens. Radio Sueño is een buitenaardse, muzikale, schaamteloos Freudiaanse audio-ervaring voor nachtdieren die de verleiding van het buzzende neonlicht niet kunnen weerstaan. Laat je twijfels achter, betreed de studio, ga liggen in de massagestoel en geef je over aan nachtdokter/DJ Marisol, die jou door je diepste onderbewustzijn leidt. Feelgood voelde nog nooit zo goed.

Radio Sueño is een eivormige intergalactische radiostudio, waarin DJ Marisol haar plaatjes draait en als therapeut de festivalbezoekers ontvangt. Neergedaald ruimteschip of glibberig massage keldertje? Het antwoord hangt ergens in het midden. Als bezoeker betreed je de installatie en word je 12 minuten lang getrakteerd op een audio-ervaring waarmee je afdaalt in je eigen onderbewustzijn. Een buitenaardse, muzikale, schaamteloos Freudiaanse audio-ervaring voor nachtdieren, weirdo’s en plafonddienstdraaiers die de verleiding van het buzzende neonlicht niet kunnen weerstaan.

Je vindt Radio Sueño van 20 september tot 1 oktober op het terrein bij SPEEL!

Radio Sueño is een interdisciplinaire theaterervaring van Anna Verkouteren Jansen, geproduceerd door podium Bloos, in samenwerking met Theater de Nieuwe Vorst en mede mogelijk gemaakt door PLAN Brabant.

 

Foto: Thuur Kurvers

Locatie