Spring naar content

Thriller Signs – Sunset Cinema @ SPEEL!

Kom jij een thriller kijken in het doolhof? 

Op zaterdag 19 augustus is Sunset Cinema bij kunstdoolhof SPEEL! Op het programma de thriller Signs met Mel Gibson en Joaquin Phoenix. 

Voormalig dominee Graham Hess (Gibson) heeft na een tragedie zijn vrouw én zijn geloof verloren. Hij leidt een rustig leven op zijn boerderij met zijn twee kinderen en zijn broer Merrill (Phoenix). Op een ochtend vindt Graham enorme cirkels in de maïsvelden op hun erf. Gaat het om een grap of zijn dit tekens van buitenaardse wezens?

Midden in het doolhof van CrossArts krijg jij de unieke kans om Signs te zien. De film werd geregisseerd door M. Night Shyamalan die ook wel de nieuwe meester van de ‘suspense’ wordt genoemd. Eerder was hij al verantwoordelijk voor de thrillers The Sixth Sense en Unbreakable. Signs kreeg na zijn release meteen veel goeie kritieken door het fenomenale spel van Mel Gibson en Joaquin Phoenix, evenals de geweldige soundtrack.

Samen met Chassé Cinema presenteren we deze film in het doolhof. Al een aantal jaar is Sunset Cinema een vaste waarde tijdens de zomermaanden in Breda. En dit jaar is de buitenbios grootser dan ooit. Vanaf 4 augustus zijn er op 10 unieke locaties in Breda weer de mooiste films te zien.

 

 

Meer informatie over alle Sunset Cinema films en locaties 

Foto : Lars de Nijs

Locatie