Spring naar content

Wandelcafé 3: De oorsprong van de rivier

Kunst- & cultuurliefhebbers opgelet! Dompel jezelf onder in ons thema ‘Liefde voor de Mark’ door samen met CrossArts en de kunstenaars van kunstenaarscollectief Observatorium op pad te gaan in Breda, langs de oevers van de rivier de Mark. Wat zie jij? Wat zien wij? Hoe kunnen we elkaar verrassen en verwonderen?

Voor het derde wandelcafé treden we buiten de oevers van Breda. Onder leiding van Observatorium stappen we op de bus op weg naar België. Met een bus vol creatievelingen gaan we op zoek naar de oorsprong van de Mark. Waar begint de rivier?

We onderzoeken de groene oevers van de Mark aan de zuidkant van de stad en gaan in gesprek over wat de Mark meer is of kan zijn dan een singel of een haven.

Leer de Mark met andere ogen bekijken en waarderen. Ontdek de bijzondere manier waarop de Mark verbindt. En, niet te vergeten, geef je ogen de kost en laat je fantasie de vrije loop tijdens de prachtige en fotogenieke plekken die we aandoen. Dit café is een must voor kunstenaars en creatieven. Deelnemers die na de busreis verder willen werken aan ‘De geboorte van de rivier’ kunnen deelnemen aan een workshops in De Stadsgalerij. Een aantal werken zal zelfs getoond worden op het drijvende kunstwerk ‘Mark de Rivier’ van Observatorium.

Laat je verrassen. Schrijf je nu in! Deelname is gratis!

Praktische Informatie:
Tijdstip: 12.00 uur – 17.00 uur
Verzamelplaats: Veilingkade 9, Kolenmeesters, Breda
LET OP: Neem voor alle zekerheid laarzen mee!

Locatie