Spring naar content

Crossarts Presenteert

CrossArts verovert ruimte voor kunst en cultuur, en werkt mee aan de groei van de stad Breda.

CrossArts verrast, prikkelt en nodigt je uit om verder kijken dan vertrouwd terrein en jouw eigen smaak of oordeel. CrossArts maakt duurzame tentoonstellingen op spannende plekken in Breda. Kom je comfortzone uit en laat je verwonderen!

CrossArts is de samenwerking van vijf Bredase culturele partijen: BrackElectronGrote Kerk BredaBredaPhoto en Stichting Tranzforma (stadsgalerij) en in opdracht van de gemeente Breda. Samen zetten we de stad in beweging.

Wie is CrossArts?

CrossArts bestaat uit een klein samenwerkend team, een bestuur en een programmaraad. Het CrossArts team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de activiteiten in samenwerking met kunstenaars en andere culturele en maatschappelijke organisaties.

Het driekoppige bestuur is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Stichting CrossArts.

PARTNERS

De vijf initiatiefnemers van CrossArts; Brack, Electron, Grote Kerk, Breda Photo en Stichting Tranzforma (stadsgalerij) zijn vertegenwoordigd in de programmaraad. Zij denken mee over de te volgen strategie en geven inhoudelijk advies over het programma.

ONS TEAM

Marjan van Gerwen

Directeur

Erica Jonkman

Projectleider

Janneke van de Putte

Marketing en Communicatie

Tjallien de Witte

Marketing Medewerker

logo_roze

Doe je mee?

CrossArts nodigt iedereen uit om mee te denken én doen.
Heb je een goed concept, een mooi ontwerp of een fijne plek? Of wil je op een andere manier bijdragen aan ons programma? Laat van je horen!

This site is registered on wpml.org as a development site.